Brolægning i København og omegn

Professionel brolægning i København og omegn for private og erhverv.

Erhverv – Belægningsarbejde og brolægning København

Anlægsgartner Gottlieb A/S leverer alle løsninger inden for belægning og brolægning i København og omegn. Vi leverer alle løsninger inden for brolægning til virksomheder, kommuner, grundejerforeninger, boligselskaber, offentlige institutioner og bygherrer generelt i hele København og omegn.

Vi er glade for at yde rådgivning om valg af belægning, brolægning og om projektering i hele Københavnsområdet og det øvrige Sjælland. Anlægsgartner Gottlieb A/S har egne professionelle meninger og kan bidrage med nye tanker og ideer.

Vi udfører både brolægning ved nybyggeri og tilbyder vedligehold af brolægning i København og omegn. Vi tilbyder alle slags brolægning f.eks. til parkeringspladser, indgangspartier, fortove, stier og andre gangsystemer. I kan specifikt læse mere om vores asfaltbelægninger her…

Vi deltager gerne i entrepriseudbud. Hver entrepriseopgave løses ud fra jeres ønsker og ideer. Vi har +15 års erfaring.
Anlægsgartner Gottlieb A/S har gennem årene løst mange entrepriseopgaver herunder københavnsk brolægning. Kik gerne vores eksempler på brolægningsarbejde i København og på Sjælland igennem for at se vores høje kvalitet. Vi løser alle typer udendørs brolægningsopgaver og belægningsprojekter – store som små.

Vi er vant til at samarbejde om produktion af udbudsmaterialer vedrørende belægning og brolægning med arkitekter, ingeniører, landskabsarkitekter o.a. relevante faggrupper på Sjælland.

Når I vælger Anlægsgartner Gottlieb A/S til entrepriseopgaver vælger I en erfaren og ordentlig samarbejdspartner, som styrer projektet sikkert i alle detaljer.

Privatkunder – Brolægning København

Anlægsgartner Gottlieb udfører brolægningsarbejde i København og omegn for private. Vi udfører både brolægning ved nybyggeri og når din originale brolægning er udtjent, eller når du har lyst til at nyde solen på en nyanlagt terrasse med smukke plane fliser, som er resultatet af godt håndværksmæssigt brolægningsarbejde i København.

Vi har hele tiden fokus på at realisere dine drømme og at:

  • Levere brolægning i god kvalitet
  • Levere brolægning til tiden
  • Levere brolægning til aftalt pris

Din brolægning designes og anlægges med udgangspunkt i brolægningens formål. Hvad skal din brolægning kunne? Skal din brolægning anvendes til indkørsel, terrasse eller jævn og fast belægning uden niveauspring til brug for kørestole? Hvilke farver fliser og materialer drømmer du om?

Vi kommer til København og rådgiver dig professionelt om underlag, materialer, udformning og farver på din kommende brolægning.

Vi måler op og sammen finder vi den bedste løsning med brolægning ud fra din smag, økonomi og funktionsbehov. Vi sørger naturligvis for, at grusbærelaget under din fremtidige brolægning passer til den belastningsgrad, din brolægning skal udsættes for.

Brolægningen kan f.eks. være granit, beton, klinker eller chaussésten eller du kan vælge en kombination af disse materialer. Tal med os, så finder vi sammen en løsning. Både du og vi er interesserede i, at du får en smuk og praktisk brolægning, der holder sig stabil i mange år. Vi vil også meget gerne rådgive dig om, hvilke planter der passer bedst i løsningen.

Ring til os og få et gratis tilbud på brolægning i København og øvrige Sjælland – eller bestil online her.
Anlægsgartner Gottlieb er certificeret af byggeriets kvalitetskontrol. Det er din garanti for brolægning i bedste kvalitet. Vi er også medlem af Dansk Byggeri, hvilket er din garanti for overenskomstdækket arbejdskraft.

Få hjælp til:

– Brolægningsopgaver
– Nyanlæg og renovering af belægninger
– Jordarbejde
– Belægninger i byrum

Kim Mundberg
Kim Mundberg
Salgs- og driftsdírektør – Entreprise og kloak
Fagligt ansvarlig kloakmester
Thomas L. Rasmussen
Thomas L. Rasmussen
Produktionschef – Entreprise
Nadja Hansen
Nadja Hansen
Driftsassistent – Entreprise

Sjælland

Vi dækker København og Sjælland – Uanset hvor stor eller lille opgave, vi skal løse for jer, lægger vi vægt på at gøre det, så det leverede arbejde lever op til og helst overgår jeres forventninger.

+45 46 41 44 42

Få et uforpligtende tilbud på din anlægsopgave

    Har du brug for en anlægsgartner eller har du andre opgaver, der skal udføres i jeres udendørsmiljø? Så kontakt Anlægsgartner Gottlieb på telefon 46 41 44 42 eller pr. mail på km@gartnergottlieb.dk. Så kan vi tage en indledende dialog om jeres opgave.