Vedligehold, renovering og rottesikring af eksisterende kloakrør – uden opgravning

Strømpeforing er en fordelagtig og prisvenlig metode til at renovere beskadigede kloakker uden at skulle bryde belægninger op og udskifte eksisterende kloakledninger.

Anlægsgartner Gottlieb udfører strømpeføringen fra brønd til brønd eller i stikledninger. Renoveringen udføres indefra eksisterende kloakledninger, uden opgravning og dermed efterfølgende reetablering af overfladebelægninger.

Ved strømpeforing etableres et nyt rør i den eksisterende kloak.

Korrekt udført strømpeforing har lang holdbarhed. Metoden er både enkel og effektiv, og giver ledningsnettet en solid beskyttelse mod blandt andet trærødder og rotter.

Hos Anlægsgartner Gottlieb har vores kloakmestre lang erfaring i strømpeforing i alle rør fra Ø 70 til Ø 350mm.

Vi har altid fokus på at løse opgaverne så enkelt så muligt.
Med strømpeforing og punktrenovering er det ofte muligt at
renovere uden opgravning.
Det er mindre indgribende for både miljøet,
beboerne i området og økonomien

– Kim Mundberg, salgs- og driftsdirektør
Faglig ansvarlig kloakmester

 

Strømpeforing af ventilation, faldstammer og gulvafløb

Som autoriseret kloakmester tilbyder Anlægsgartner Gottlieb også strømpeforing af faldstammer, ventilationskanaler og gulvafløb.

Ligesom ved foring af kloakker, anvendes samme effektive metode i kanalerne på henholdsvis faldstammer, gulvafløb og ventilationssystemer.

Med strømpeforing er det muligt at renovere faldstammer og kloaksystemer uden nedbrydning af vægge, ophugning af gulve, fjernelse af skabe, omlægning af eksisterende installationer eller opgravning. Strømpeforing anbefales som en effektiv og enkel renovering med minimale gener for bygningens brugere.

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud

  Har du brug for en anlægsgartner eller har du andre opgaver, der skal udføres i jeres udendørsmiljø? Så kontakt Anlægsgartner Gottlieb på telefon 46 41 44 42 eller pr. mail på km@gartnergottlieb.dk. Så kan vi tage en indledende dialog om jeres opgave.

  PUNKTRENOVERING

  Eksempler på opgaver:

  • Strømpeforing fra brønd til brønd
  • Strømpeforing i stikledninger
  • Punktrenovering af kloak og rør

  No Dig-løsninger

  Vores entreprise-afdeling er specialiserede i at udføre kloak-arbejdet med så lidt grave-arbejde som muligt. Vi afsøger alle muligheder for No Dig løsninger i projekteringsfasen. Her arbejder vi med punktrenovering, så gravearbejdet sker så nænsomt som muligt, og efterfølgende udgifter til reetablering holdes nede. Kontakt os for rådgivning om, hvordan kloakrenovering kan udføres med No Dig-løsninger.

  Kim Mundberg
  Kim Mundberg
  Salgs- og driftsdírektør – Entreprise og kloak
  Fagligt ansvarlig kloakmester
  Michael Thrysøe
  Michael Thrysøe
  Produktionsleder – Entreprise
  Nadja Hansen
  Nadja Hansen
  Driftsassistent – Entreprise

  Sjælland

  Vi dækker København og Sjælland – Uanset hvor stor eller lille opgave, vi skal løse for jer, lægger vi vægt på at gøre det, så det leverede arbejde lever op til og helst overgår jeres forventninger.

  +45 46 41 44 42

  Få et uforpligtende tilbud på kloakservice

   Har du brug for en anlægsgartner eller har du andre opgaver, der skal udføres i jeres udendørsmiljø? Så kontakt Anlægsgartner Gottlieb på telefon 46 41 44 42 eller pr. mail på km@gartnergottlieb.dk. Så kan vi tage en indledende dialog om jeres opgave.