Brolægning

En smuk belægning er med til at skabe sammenhæng og har samtidig en vigtig funktion dér, hvor vi kører og går.

Vi udfører al slags brolægning, f.eks. i indkørsler, på terrasser, fortove og andre gangsystemer. Vi laver belægninger, der er tilpasset dine ønsker, og du kan altid få gode faglige råd om, hvordan belægninger og beplantninger bliver en harmonisk helhed. F.eks. om du skal vælge granit, beton, klinker eller chaussésten og hvilke planter eller hvilket inventar, der passer bedst i løsningen.

Alle typer brolægningsopgaver udføres

Med anlægsgartner Gottlieb kan du være sikker på, at vi går struktureret og professionelt til alle belægningsopgaver. Vi har mange års erfaring i at styre processen fra start til slut. Det er godt håndværk, der kan holde mange år frem.

Vi er medlem af Dansk Byggeri og certificeret af byggeriets kvalitetskontrol. Det er din garanti for brolægning i bedste kvalitet.

  • Brolægning
  • Brolægnings-opgaver
Brolægning København
Brolægning Roskilde

Få hjælp til:

– Brolægningsopgaver
– Nyanlæg og renovering af belægninger
– Jordarbejde
– Belægninger i byrum

Kim Mundberg
Kim Mundberg
Salgs- og driftsdírektør – Entreprise og kloak
Fagligt ansvarlig kloakmester
Thomas L. Rasmussen
Thomas L. Rasmussen
Produktionschef – Entreprise
Nadja Hansen
Nadja Hansen
Driftsassistent – Entreprise

Sjælland

Vi dækker København og Sjælland – Uanset hvor stor eller lille opgave, vi skal løse for jer, lægger vi vægt på at gøre det, så det leverede arbejde lever op til og helst overgår jeres forventninger.

+45 46 41 44 42

Få et uforpligtende tilbud på din anlægsopgave

    Har du brug for en anlægsgartner eller har du andre opgaver, der skal udføres i jeres udendørsmiljø? Så kontakt Anlægsgartner Gottlieb på telefon 46 41 44 42 eller pr. mail på km@gartnergottlieb.dk. Så kan vi tage en indledende dialog om jeres opgave.