Skybrudssikring af bygninger & kælder

Hvad er skybrudssikring?
Skybrudssikring er de tiltag, der skal sikre bygninger og inventar mod vand fra skybrud, der er så kraftige, at der opstår oversvømmelse fra ejendommens afløbssystem, det offentlige afløbssystem eller det omgivende terræn.

Skybrudssikring af bygninger

Sådan kan du lave skybrudstjek af din bygning:

 • Rens ristene på vejen, så regnvandet kan komme ned i kloakken
 • Rens dine tagrender
 • Sørg for dine sandfangsbrønde er renset – rens dem mindst en gang om året
 • Grav evt. render for at lede vandet væk fra huset
 • Flyt værdier fra kælderen
 • Hav dine ting i plastikkasser og ikke i pap-kasser hvis de står i kælderen
 • Sikre korrekt fald på belægninger væk fra din ejendom

Skybrud ser vi oftere og oftere, fordi klimaet forandrer sig.
For at komme eventuelle problemer i forkøbet, bør man få lavet en undersøgelse af eventuelle risici og vurdering af konkrete tiltag, der kan sikre dig ved skybrud. Har uheldet allerede været ude, vil det være nærliggende at sikre, at det ikke gentager sig med skybrudssikring.

Skybrudssikring af kælder

Det kan føre store udfordringer med sig, mest nærliggende er oversvømmelse af kældre. Vandet kan komme fra kloak og afløb eller gennem revner i gulvet, kældervægge, døre eller vinduer. Det kan være særlig slemt ved kraftige regnskyl, og for at undgå at vandet trænger ind i din kælder gennem gulvafløbet, kan det være nødvendigt at højvandsikre gulvafløbet. En god løsning kan være at montere en højvandslukker, der sikre at kloakvandet fra kloakken ikke kan løbe tilbage gennem din kloak. Vores fagfolk kommer gerne ud og laver en konkret vurdering og giver et godt tilbud. Kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud.

Oplever du begyndende tegn på fugt i din kælder, så læs mere om vores fugtsikring her

 • Skybrudssikring
 • Skybrudssikring af bygninger
 • Skybrudssikring af kælder

Kontakt os gerne i dag for en uforpligtende dialog

  Har du brug for en anlægsgartner eller har du andre opgaver, der skal udføres i jeres udendørsmiljø? Så kontakt Anlægsgartner Gottlieb på telefon 46 41 44 42 eller pr. mail på km@gartnergottlieb.dk. Så kan vi tage en indledende dialog om jeres opgave.

  Mange skader på bygninger kan undgås med korrekt skybrudssikring

  Vi udfører alle former for skybrudssikring af bygninger hos Anlægsgartner Gottlieb – fra lokale løsninger med højvandssikring af gulvafløb til komplette løsninger med pumpestationer, opdeling af regn- og spildevand og nedsivning af regnvand.

  Hos Anlægsgartner Gottlieb har vi gennem mange år hjulpet f.eks. virksomheder, Kommuner og boligforeninger med skybrudssikring af bygninger og kældre. Vi har også hjulpet med at håndtere vand og fugtsikring både inde og ude.
  Vores dygtige fagfolk kommer gerne ud og tilser bygninger, områder, kældre og kloakker, for derefter at rådgive og finde den bedste løsning. Kontakt os gerne i dag for en uforpligtende dialog.
  Har du hus eller ejendom i et område, der er udsat for oversvømmelser ved skybrud eller storm?
  Så kan FloodFrame være en løsning for din ejendom. FloodFrame er en vandtæt dug, der ruller ud og beskytter huset, når vandet stiger. Enkelt og effektivt.

  Dugen bliver først aktiveret, når der kommer vand. Resten af tiden er den skjult. Anlægsgartner Gottlieb tilbyder at etablere og skræddersy løsningen, så den passer præcis til det enkelte hus.

  Hvilke er typiske løsninger til udvendig skybrudssikring? Det er fx LAR løsninger, hvor vi afleder regnvand. Se mere information her:

  Eksempler på skybrudssikringsopgaver

  Højvandssikring af gulvafløb
  Etablering af højvandslukker
  Komplette løsninger med pumpestationer
  LAR-løsninger med regnvandsbede og bassiner

  Kim Mundberg
  Kim Mundberg
  Salgs- og driftsdírektør – Entreprise og kloak
  Fagligt ansvarlig kloakmester
  Michael Thrysøe
  Michael Thrysøe
  Produktionsleder – Entreprise
  Nadja Hansen
  Nadja Hansen
  Driftsassistent – Entreprise

  Sjælland

  Vi dækker København og Sjælland – Uanset hvor stor eller lille opgave, vi skal løse for jer, lægger vi vægt på at gøre det, så det leverede arbejde lever op til og helst overgår jeres forventninger.

  +45 46 41 44 42

  Få et uforpligtende tilbud på kloakservice

   Har du brug for en anlægsgartner eller har du andre opgaver, der skal udføres i jeres udendørsmiljø? Så kontakt Anlægsgartner Gottlieb på telefon 46 41 44 42 eller pr. mail på km@gartnergottlieb.dk. Så kan vi tage en indledende dialog om jeres opgave.