FloodFrame sikrer dit hus mod oversvømmelser

Har du hus i et område, der er udsat for oversvømmelser ved skybrud eller storm?
FloodFrame er en vandtæt dug, der ruller ud og beskytter huset, når vandet stiger. Enkelt og effektivt.

Dugen bliver først aktiveret, når der kommer vand. Resten af tiden er den skjult. Anlægsgartner Gottlieb tilbyder at etablere og skræddersy løsningen, så den passer præcis til det enkelte hus.

Støttet af Miljøstyrelsen
FloodFrame er støttet af Miljøstyrelsens miljøteknologiske støtteordning. En klimatilpasset løsning til husejere i områder, der er ekstra udsatte for oversvømmelser.

Løsningen er udviklet og testet i samarbejde med Teknologisk Institut.

Anlægsgartner Gottlieb er din professionelle hovedentreprenør på FloodFrame-løsningen. Vi har stor ekspertise, netop når det gælder klimatilpassede løsninger.

FloodFrame sikre dit hus mod oversvømmelser og stormflod. FloodFrame er udviklet i samarbejde med Teknologisk Institut og med assistance fra DHI. Se mere HER

Se priser her

“De sidste år har husejere langs kysterne og Roskilde Fjord været hårdt ramt. Flere storme har medført vandstigninger – og store områder har været oversvømmet.

Men nu kan en ny opfindelse måske sætte en stopper for ødelagte huse efter oversvømmelser.”

Se hele indslaget på TV2 Lorry her.

Kundeudtalelser

“De tre første gange vandet steg, var jeg meget bekymret for, hvad der skulle ske med vores stakkels hus. Det er jeg ikke den her gang. Nu glæder jeg mig faktisk. Jeg er helt spændt, og jeg håber på, at vi kan få afprøvet den FloodFrame, vi har fået installeret omkring huset.”

Peter, husejer

”Vi blev oversvømmet og havde behov for at have en løsning, hvis der skulle komme en ny oversvømmelse. Det er også mere, så man kan sove roligt om natten. Mellem 100-150,000 DKK for denne løsning – men en renovering af huset er jo noget dyrere efter en oversvømmelse.”

Dorthe, husejer

Kim Mundberg
Kim Mundberg
Afdelingschef Entreprise og kloak
Fagligt ansvarlig kloakmester
Tlf. 46 41 44 42

Få et uforpligtende tilbud

    Har du brug for en anlægsgartner eller har du andre opgaver, der skal udføres i jeres udendørsmiljø? Så kontakt Anlægsgartner Gottlieb på telefon 46 41 44 42 eller pr. mail på km@gartnergottlieb.dk. Så kan vi tage en indledende dialog om jeres opgave.