Vores vision om at bringe naturen ind

Naturens store indflydelse på vores hverdag rummer et kæmpe potentiale og stiller samtidig særlige krav til de udendørsarealer, vi omgiver os med. Vi kan med fordel bruge naturen og bringe den ind i de grønne løsninger, så vi kan nyde den. Uanset hvilke planer du har for dine udendørsarealer, hjælper vi med at bruge naturen på bedste vis til det bestemte formål. Når det kommer til anlæg af haver og entreprenørarbejde, gør Anlægsgartner Gottlieb det store arbejde og gør det nemmere for dig som kunde, fordi vi har ekspertisen.

Ordentlighed, faglighed og omtanke er bærende værdier for Anlægsgartner Gottlieb.

Både når det handler om natur, projektstyring, bæredygtighed, og når det handler om sikkerhed og arbejdsmiljø.
Anlægsgartner Gottlieb løser en bred vifte af grøn drift, anlægs- og entrepriseopgaver. Vi har mere end 20 års erfaring inden for branchen og tilbyder individuelt tilpassede serviceaftaler til: Virksomheder, Offentlige institutioner, Energiselskaber, Kommuner, Boligforeninger og Private kunder.

Vi har hovedsæde i Skibby på Sjælland, samt afdelinger i Glostrup, Roskilde, Aarhus og Esbjerg. Og vi udfører opgaver på Sjælland, Hovedstadsområdet, Fyn, Trekantsområdet og Vestjylland.

Dedikerede fagfolk og specialister

Anlægsgartner Gottlieb består i dag af engagerede fagfolk indenfor både anlæg og kloakering. Alle med en stærk faglighed, specialviden og en dedikation til at samarbejde, så enhver opgave løses med høj kvalitet og langtidsholdbare løsninger. Vi kan derfor tilbyde vores kunder en troværdig samarbejdspartner, som kan løse den samlede opgaveportefølje. Både over og under jorden. Vores fagfolk samarbejder med rådgivere, men kan også forestå rådgivning.

 • Anlæg og entreprise til erhverv, institutioner, og boligselskaber og -foreninger.
 • Grøn service og drift
 • Kloakservice og projekter
 • Vinterservice og glatførebekæmpelse
 • Ejendomsservice
 • Etablering, renovering og vedligeholdelse af private haver

Vi består af faguddannede anlægsgartnere, rørlæggere, regnvandskonsulenter, jordbrugsteknologer, ingeniører, landmålere og entreprenørmekanikere. Vi er autoriseret kloakmester og medlem af Danske Kloakmestre, samt Dansk Industri. Vi er desuden certificeret rottespærremontør og kan tilbyde vores skadedyrsbekæmpelse og forebyggelse.


For os er det helt afgørende, at vi er en
leverandør, du kan regne med!
Vi tager altid telefonen, og vender hurtigt tilbage
Vores fagfolk rådgiver ud fra en ambition om at finde en løsning,
der er så bæredygtig som muligt.
Både når det handler om kvalitet, holdbarhed, klima og den økonomiske ramme

 – Thomas Gottlieb, anlægsgartnermester, administrerende direktør og stifter

En samarbejdspartner, du kan regne med.

Hos Anlægsgartner Gottlieb er vi kendt for:

 • Kvalitet
 • Ordentlighed og omtanke
 • Vi holder, det vi lover
 • Vi samarbejder på tværs af fagrupper, så vi kan hjælpe vores kunder helt i mål
 • Faglighed – vi ved, hvad vi har med at gøre
 • Bæredygtighed – vi passer på naturen, og hinanden

Modtager af Gazelleprisen

Thomas Gottlieb og resten af ledelsen har gennem 20 år haft fokus på kvalitet ordentlighed, arbejdsmiljø og miljø. Det kan vi også se på vores fremgang. Anlægsgartner Gottlieb er to gange udnævnt til Gazelle-virksomhed hos Børsen.

Vinder af årets arbejdsmiljø 2022

Anlægsgartner Gottlieb er stolte af at modtage Anmeld Håndværkers pris for ”Årets arbejdsmiljø 2022”

For Anlægsgartner Gottlieb er det vigtigt, at sikkerheden og det gode fysiske og psykiske arbejdsmiljø er synligt dagligt, både for kolleger, vore kunder og samarbejdspartnere og ikke mindst borgere i nærheden af igangværende projekter. Det er en del af Anlægsgartner Gottliebs DNA og Deres ”10 Ordentlighedsbud”, at det skal være trygt at gå på arbejde hver dag. Derfor italesættes det gode arbejdsmiljø mellem Arbejdsmiljøorganisationen og alle kollegerne dagligt. Anlægsgartner Gottlieb takker alle kolleger i organisationen for den store indsats, der lægges for dagen hver dag, og fortsætter den gode dialog om sikkerhed og det gode arbejdsmiljø.

Du kan læse mere om vores forskellige forretningsområder her på hjemmesiden.
Du er også velkommen til at tage kontakt til os på telefon +45 46 41 44 42 eller skrive en mail til mail@gartnergottlieb.dk. Så finder vi sammen den bedste løsning på netop jeres opgave inden for anlæg eller kloakering. For i grunden er vi de bedste!

Bæredygtighed og biodiversitet

Bæredygtighed er en overskrift for hele vores virke hos Anlægsgartner Gottlieb. Som fagfolk, der arbejder i naturen har vi sat en ambition om, altid at efterstræbe løsninger, der arbejder med naturens eget kredsløb. Vi kan med fordel bruge naturens egen intelligens, både når vi skaber grønne anlæg, klimasikrer og arbejder med kloak- og jordopgaver. Vi arbejder med biodiversitet, så forbruget af sprøjtemidler minimeres og vores fagfolk er opdateret med den nyeste viden inden for nicherne regnvandshåndtering, stormflods-og højvandssikring. Vi agerer samarbejdspartner med rådgiver og bygherre for at skabe de bedste rammevilkår for en ansvarlig økonomisk vækst skabt på bæredygtige og klimavenlige løsninger.
Læs mere om vores arbejde med bæredygtighed her

Fokus på det sikkerhed og det gode arbejdsmiljø

Anlægsgartner Gottlieb har fokus på et godt og sikkert arbejdsmiljø for vores medarbejdere. Med en stærk synergi mellem vore arbejdsmiljøkoordinatorer og virksomhedens arbejdsmiljøorganisation, har vi skabt et samarbejde om sikkerheden og arbejdsmiljøet på arbejdspladsen med en ambitiøs CSR-politik. Vi efteruddanner løbende alle vores medarbejdere, så de hele tiden er opdateret, både indenfor sikkerhed og bæredygtighed.

Vi har vores egne uddannede arbejdsmiljøkoordinatorer med erfaring fra branchen, som varetager vores sikkerhedskoordinering. De forestår arbejdet med AMK-arbejde på opgaver, hvor Plan for Sikkerhed og Sundhed er en del af opgavebeskrivelsen. Hvor der ikke er en PSS, kan vi hjælpe med udarbejdelsen. Vores arbejdsmiljøkoordinator fører regelmæssige sikkerhedsrunderinger på alle vores pladser.

Sjælland

Vi dækker København og hele sjælland – Uanset hvor stor eller lille opgave, vi skal løse for jer, lægger vi vægt på at gøre det, så det leverede arbejde lever op til og helst overgår jeres forventninger.

+45 46 41 44 42

Få et uforpligtende tilbud

  Har du brug for en anlægsgartner eller har du andre opgaver, der skal udføres i jeres udendørsmiljø? Så kontakt Anlægsgartner Gottlieb på telefon 46 41 44 42 eller pr. mail på mail@gartnergottlieb.dk. Så kan vi tage en indledende dialog om jeres opgave.