Anlæg af græsplæne ved såning & rullegræs

Har du brug for græs, måske til reparation af en gammel græsplæne eller til at anlægge en helt ny – så har Anlægsgartner Gottlieb den perfekte løsning til dig uanset om du foretrækker rullegræs eller såning.

Uanset hvilken løsning du ønsker, så har vi hos Anlægsgartner Gottlieb mange års erfaring med diverse opgaver inden for græsudlægning og såning.

Ring til os i dag på  +45 46 41 44 42 eller kontakt os her.

Anlæg af græsplæne ved nybyggeri

Ved nybyggeri anbefaler vi at der udføres grubning af jorden inden græsplænen anlægges. Dette skyldes, at jorden bliver kompakt og sammenpakket efter arbejde med store maskiner og opbevaring af byggematerialer på grunden. Hårdt sammenpakket jord forhindrer nedsivning af vand samt at planterødder kan trænge dybere ned i jorden.

Grubning af jorden gøres således for at løsne jorden i dybden og sikre at din græsplæne har de bedste vækstbetingelser. Grubning anbefales både ved rullegræs og såning af græsplæne.

Udlægning af rullegræs

Rullegræs er ekstremt holdbart og har mange fordele i forhold til selv at så sit græs. Det er hurtigt og nemt at etablere, og man har på ingen tid en flot og ukrudtsfri græsplæne. Vi både sælger og lægger rullegræsset. Det kunne ikke være nemmere.

Hos anlægsgartner Gottlieb udfører vi anlægsopgaver for private, virksomheder og offentlige institutioner. Ingen opgaver er for store.

Kontakt os på  +45 46 41 44 42 eller kontakt os her.

Få hjælp til:

– Almindelige græsplæner – lægning af rullegræs
– Reparation af græsplæner
– Omlægning af eksisterende plæner
– Græstage

Jordforbedring i haven

Hvis du oplever at din havejord er af dårlig kvalitet, mangler muld eller er meget lerholdig, anbefaler vi en jordforbedring. Ved muldmangel blander vi det øverste jordlag med ny muldjord og sand for at skabe fornyet næring og dræn til den efterfølgende græsplæne. Har du en meget lerholdig jord, så anbefaler vi ligeledes at jorden forbedres med muld og sand for at skabe dræn og optimale vækstbetingelser.

Eksempler på opgaver:

 • Boldbaner
 • Rullegræs til gårdhaver
 • Rullegræs til udstilling og messer
Mikael Saugmann Olesen
Mikael Saugmann Olesen
Driftsleder, privathaver

Sjælland

Vi dækker København og Sjælland – Uanset hvor stor eller lille opgave, vi skal løse for jer, lægger vi vægt på at gøre det, så det leverede arbejde lever op til og helst overgår jeres forventninger.

+45 46 41 44 42

Få et uforpligtende tilbud


  Har du brug for en anlægsgartner eller har du andre opgaver, der skal udføres i jeres udendørsmiljø? Så kontakt Anlægsgartner Gottlieb på telefon 46 41 44 42 eller pr. mail på mso@gartnergottlieb.dk. Så kan vi tage en indledende dialog om jeres opgave.

  Kundeudtalelser

  Tak for fint arbejde

  Kære Mikael,

  Jeg håber denne besked finder dig vel.

  Må jeg takke dig og dine kolleger, som har anlagt nyt bed og genoprettet et gammelt samt etableret ca. 60m cortenkanter. Arbejdet blev udført på det planlagte tidspunkt, der var ingen slinger i valsen, intet sygefravær eller forsinkelser, og hver dag var haven ryddet pænt op og stod uden byggerod. Projektet var godt planlagt, og jeg er meget glad for resultatet. Utrolig sirligt at hverken plæneklipper-kreds eller ledninger til porten tog skade under arbejdet.

  Et stort kompliment til Frederik, William og Bo, som udførte størstedelen af arbejdet i haven. De var på alle måder tålmodige, hjælpsomme og engagerede, et virkelig professionelt team.

  Yasmin, Skodsborg

  Rodfræsning

  Venlig betjening, effektivt udført.

  Tine Kjeldsen, 4050 Skibby

  Rådgivning af have

  Virkelig søde og hjælpsomme. Vi skal allerede have besøg af dem igen om en måned. Vi var meget tilfredse.

  Line Thomsen, 2300 København S

  Rep af kloak

  Havde fået rotter i huset/ positiv røgtest forsikringen henviste til jer. Høflig medarbejder, 100% tilfreds.

  Rene Brian Bek, 4470 Svebølle

  Fældning af træer

  Meget effektiv. Når de var færdige det ene sted fortsatte de umiddelbart med den næste opgave.

  Kongshøjgård, Hans Kurt Sørensen, 3600

  Beskæring af buske og træer

  God kommunikation, vil benytte dem igen.

  Arendse Stensgaard, 4000 Roskilde

  Fældet træer i haven

  Super professionelle folk. Var hurtige og effektive i træfældningen og alt var ryddet op om eftermiddagen, så der var intet spor af arbejdet. Også god dialog med folkene fra Gottlieb.

  Anders Borup Christensen, 2700 Brønshøj

  Soignering af have

  Flot arbejde i min mors have. God soignering af haven med respekt for de planter, som er der. Flot beskæring, uden at det blev for meget. God dialog med gartner. Positiv indstilling til opgaven i en gammel have.

  Regitze Voss, 2791 Dragør

  Repareret læg på kloakrør

  Hurtig, effektivt og behageligt. Mine varmeste anbefalinger.

  Rune Munch Bjerril, 4500 Nykøbing Sjælland

  Anmeld Håndværker