Robotplæneklippere

Anlægsgartner Gottlieb A/S sælger, installerer og servicerer robotplæneklippere – kontakt os i dag for et tilbud.

Vi leverer robotplæneklippere til blandt andet:

 • Boligforeninger
 • Virksomheder
 • Institutioner
 • Private

Frigør ressourcer med en robotplæneklipper

Når solen igen titter frem henover vinterskyerne, betyder det som regel også, at plæneklipperen på ny skal ud af skuret. Grønt, gennemklippet græs har en indbydende fremtoning – og det er vigtigt for en virksomheds ydre eller en boligforenings indre, at der er styr på plejen af græsset.

Fordele ved en robotplæneklipper:

 • Automatisk græsslåning → konstant pleje
 • Mindskning af CO2-forbrug → en grønnere profil
 • Mindre støj – til gavn for medarbejdere eller beboere
 • Naturlig fordeling af det slåede græs
 • Mulighed for automatisk stop-funktion
 • Flot og tæt klipning
 • Sikrer en indbydende og vedligeholdt græsplæne

Hvordan fungerer den?

Vi har et større udvalg af robotplæneklippere, I kan vælge imellem. Alt efter model kan de noget forskelligt.

Typisk er en robotplæneklipper dog udstyret med sin egen ladestander, som den selv finder tilbage i, når den er færdig med at slå græsplænen. Ligeledes er det et generelt træk ved robotplæneklippere, at de ikke støjer så meget som en almindelig plæneklipper. I får altså en diskret klipning af græs, som ikke larmer eller forstyrrer.

Derudover kan I købe en af vores robotplæneklippere med fjernstyring. Så er græsslåningen blot et par klik væk. I kan også have andre tekniske detaljer installeret. Eksempelvis en automatisk stop-funktion, så hverken dyr eller mennesker risikerer at komme til skade, når den kører.

Har I et stort areal med græs, kan det være, at der er brug for mere end én robotplæneklipper, men dette kan sagtens installeres uden problemer.

En grønnere løsning

Udover praktiske fordele er der også miljømæssige fordele ved en robotplæneklipper. Da den er batteridrevet og derfor ikke bruger benzin under græsslåningen, udleder den ikke CO2 under brug. På den måde er I med til at skåne miljøet, ligesom I også signalerer en grønnere profil til omverdenen.

Når den løber tør for strøm, kører den selv hen i sin ladestander, hvor den lader automatisk op. Plæneklipperen klipper desuden græsset, så snart behovet opstår, så de grønne arealer altid fremstår præsentable og vedligeholdte.

Vi tilbyder salg, levering og service af robotplæneklippere

I kan købe jeres robotplæneklipper hos os og lade den slå jeres græs fremover. Vi sørger for korrekt installation, ligesom vi også tilbyder regelmæssig vedligeholdelse. Det sikrer en plæneklipper, der altid fungerer optimalt.

For at en robotplæneklipper ved, hvor den skal køre hen, benytter den sig af et afgrænsningskabel. Dette skal lægges rundt om det græsareal, I ønsker slået – og helst nedgraves 3-8 centimeter i jorden. Ellers risikerer I, at robotten kommer til at køre sine egne kabler over eller fortsætter ud i blomsterbedene.

Det er en mindre besværlighed, inden robotplæneklipperen er selvkørende, og derfor tilbyder vi også at klare denne montering for jer. Så er I garanteret et ordentligt resultat.

Samtidig kan vi også hjælpe jer med vedligeholdelse af robotplæneklipperen, så den får skiftet kæde og knive, når det er nødvendigt. Så er I garanteret robot-køreglæde i mange år.

Til erhverv og private

Vi tilbyder montering og vedligeholdelse af vores robotplæneklippere som en del af vores ejendomsservice. I kan bestille dem til både, boligforeninger og -selskaber, privatforeninger og virksomheder samt private haver.

Med andre ord – er der grønne arealer, der har behov for regelmæssig vedligeholdelse, kan vi næsten altid hjælpe. Om det så drejer sig om installation af robotplæneklippere eller andre ejendomsservicer.

Ring til os på 46 41 44 42 eller skriv til md@gartnergottlieb.dk, så finder vi frem til en god aftale.

Michael Deleuran
Michael Deleuran
Afdelingschef for Service og vedligeholdelse

Sjælland

Vi dækker København og Sjælland – Uanset hvor stor eller lille opgave, vi skal løse for jer, lægger vi vægt på at gøre det, så det leverede arbejde lever op til og helst overgår jeres forventninger.

+45 46 41 44 42

Få et uforpligtende tilbud

  Har du brug for en anlægsgartner eller har du andre opgaver, der skal udføres i jeres udendørsmiljø? Så kontakt Anlægsgartner Gottlieb på telefon 46 41 44 42 eller pr. mail på md@gartnergottlieb.dk. Så kan vi tage en indledende dialog om jeres opgave.

  Kundeudtalelser

  Tak for fint arbejde

  Kære Mikael,

  Jeg håber denne besked finder dig vel.

  Må jeg takke dig og dine kolleger, som har anlagt nyt bed og genoprettet et gammelt samt etableret ca. 60m cortenkanter. Arbejdet blev udført på det planlagte tidspunkt, der var ingen slinger i valsen, intet sygefravær eller forsinkelser, og hver dag var haven ryddet pænt op og stod uden byggerod. Projektet var godt planlagt, og jeg er meget glad for resultatet. Utrolig sirligt at hverken plæneklipper-kreds eller ledninger til porten tog skade under arbejdet.

  Et stort kompliment til Frederik, William og Bo, som udførte størstedelen af arbejdet i haven. De var på alle måder tålmodige, hjælpsomme og engagerede, et virkelig professionelt team.

  Yasmin, Skodsborg

  Rodfræsning

  Venlig betjening, effektivt udført.

  Tine Kjeldsen, 4050 Skibby

  Rådgivning af have

  Virkelig søde og hjælpsomme. Vi skal allerede have besøg af dem igen om en måned. Vi var meget tilfredse.

  Line Thomsen, 2300 København S

  Rep af kloak

  Havde fået rotter i huset/ positiv røgtest forsikringen henviste til jer. Høflig medarbejder, 100% tilfreds.

  Rene Brian Bek, 4470 Svebølle

  Fældning af træer

  Meget effektiv. Når de var færdige det ene sted fortsatte de umiddelbart med den næste opgave.

  Kongshøjgård, Hans Kurt Sørensen, 3600

  Beskæring af buske og træer

  God kommunikation, vil benytte dem igen.

  Arendse Stensgaard, 4000 Roskilde

  Fældet træer i haven

  Super professionelle folk. Var hurtige og effektive i træfældningen og alt var ryddet op om eftermiddagen, så der var intet spor af arbejdet. Også god dialog med folkene fra Gottlieb.

  Anders Borup Christensen, 2700 Brønshøj

  Soignering af have

  Flot arbejde i min mors have. God soignering af haven med respekt for de planter, som er der. Flot beskæring, uden at det blev for meget. God dialog med gartner. Positiv indstilling til opgaven i en gammel have.

  Regitze Voss, 2791 Dragør

  Repareret læg på kloakrør

  Hurtig, effektivt og behageligt. Mine varmeste anbefalinger.

  Rune Munch Bjerril, 4500 Nykøbing Sjælland

  Anmeld Håndværker