Vinterservice

Få en vinteraftale – og vær klar til vinterens frost og sne.
Det hele bliver lidt nemmere, når vi hjælper med snerydning og saltning af stier, fortove og veje. Det er lovpligtigt at rydde gangbare arealer, der er tilknyttet ens ejendom inden kl. 7 på hverdage og inden kl. 9 i weekenden. Og det kan være svært at nå i en travl hverdag.

Hvorfor have en aftale om vinterservice?
Med en fast vinterserviceaftale er du altid sikret, at der er ryddet og saltet forsvarligt. Du slipper for at skulle bekymre dig om vejrudsigten – og om du får ryddet sne og saltet i rette tid.

Husk at sikkerheden er jeres ansvar. Det er vigtigt at sørge for at rydde veje og andre arealer udendørs, da det er jeres ansvar, at andre kan færdes sikkert på f.eks. virksomhedens fortove og veje i vintertiden.
Derfor er det en god ide at have en fast aftale og lade professionelle stå for jeres vinterservice. Mange er ikke klar over, at de som hus- og grundejere er forpligtet til at rydde sne og sikre mod glat føre.

Med anlægsgartner Gottlieb på opgaven har du en pålidelig samarbejdspartner. Vi har mange års erfaring i at køre vinterservice for virksomheder, boligforeninger, kommuner og andre offentlige institutioner.

Hvad omfatter vinterservice?
Vi kan tilbyde en aftale, der er tilpasset præcis til de behov, I har for at få ryddet sne og saltet. En aftale om vinterservice omfatter typisk: Snerydning og saltning af veje, cykelstier, parkeringspladser, indgangspartier, fortove og andre køre- og gangarealer.

Vi holder øje med vejrsituationen og sætter ind med vores vinterservice, når det er nødvendigt. Når I har en aftale med os, sørger vi for, at jeres udendørsområder er ryddede og til at færdes på.

 • Snerydning københavn & roskilde
Snerydning København
Snerydning i Roskilde og omegn

Tilbud på vinterservice

Hos anlægsgartner Gottlieb er du sikret konkurrencedygtige priser. Vi tilbyder både at rydde sne og efterfølgende at salte befærdede arealer. Saltning forhindrer, at de fejede områder bliver glatte igen.

Kontakt os og få et tilbud på en aftale om vinterservice, der passer til jeres behov. Bestil vinterservice allerede i dag:
Få en aftale i god tid og vær klar, inden vinteren sætter ind med sne, slud og glatføre.
Det er svært at nå det hele i en travl dagligdag! Lad derfor anlægsgartner Gottlieb stå for vinterservicen.

 • Snerydning københavn & roskilde

Få alle fordelene, når I bruger anlægsgartner Gottliebs vinterservice:

– Stabil og god service
– Konkurrencedygtige priser
– Mange års erfaring med snerydning og saltning
– Løsninger der passer til jeres behov og ønsker

Vores professionelle teams har stor erfaring med at udføre vinterservice af høj standard.
Har du en aftale med os, er du sikret en effektiv løsning på de vinterproblemer, som vejret skaber for trafiksikkerheden og adgangen til bygningerne. Vi har både materiellet og mandskabet til at udføre arbejdet professionelt.

Hos anlægsgartner Gottlieb sætter vi sikkerhed og kundetilfredshed højt. Derfor kan du trygt overlade ansvaret for jeres vinterservice til os – vi leverer altid en topservice til aftalt pris og tid.
Vi kører vinterservice over hele Sjælland. Ring i dag eller bestil online.

Niels L. Jensen
Niels L. Jensen
Driftsleder, vinterservice

Sjælland

Vi dækker København og Sjælland – Uanset hvor stor eller lille opgave, vi skal løse for jer, lægger vi vægt på at gøre det, så det leverede arbejde lever op til og helst overgår jeres forventninger.

+45 46 41 44 42

Få et uforpligtende tilbud på vinterservice

  Har du brug for en anlægsgartner eller har du andre opgaver, der skal udføres i jeres udendørsmiljø? Så kontakt Anlægsgartner Gottlieb på telefon 46 41 44 42 eller pr. mail på nj@gartnergottlieb.dk. Så kan vi tage en indledende dialog om jeres opgave.

  Kundeudtalelser

  Tak for fint arbejde

  Kære Mikael,

  Jeg håber denne besked finder dig vel.

  Må jeg takke dig og dine kolleger, som har anlagt nyt bed og genoprettet et gammelt samt etableret ca. 60m cortenkanter. Arbejdet blev udført på det planlagte tidspunkt, der var ingen slinger i valsen, intet sygefravær eller forsinkelser, og hver dag var haven ryddet pænt op og stod uden byggerod. Projektet var godt planlagt, og jeg er meget glad for resultatet. Utrolig sirligt at hverken plæneklipper-kreds eller ledninger til porten tog skade under arbejdet.

  Et stort kompliment til Frederik, William og Bo, som udførte størstedelen af arbejdet i haven. De var på alle måder tålmodige, hjælpsomme og engagerede, et virkelig professionelt team.

  Yasmin, Skodsborg

  Rodfræsning

  Venlig betjening, effektivt udført.

  Tine Kjeldsen, 4050 Skibby

  Rådgivning af have

  Virkelig søde og hjælpsomme. Vi skal allerede have besøg af dem igen om en måned. Vi var meget tilfredse.

  Line Thomsen, 2300 København S

  Rep af kloak

  Havde fået rotter i huset/ positiv røgtest forsikringen henviste til jer. Høflig medarbejder, 100% tilfreds.

  Rene Brian Bek, 4470 Svebølle

  Fældning af træer

  Meget effektiv. Når de var færdige det ene sted fortsatte de umiddelbart med den næste opgave.

  Kongshøjgård, Hans Kurt Sørensen, 3600

  Beskæring af buske og træer

  God kommunikation, vil benytte dem igen.

  Arendse Stensgaard, 4000 Roskilde

  Fældet træer i haven

  Super professionelle folk. Var hurtige og effektive i træfældningen og alt var ryddet op om eftermiddagen, så der var intet spor af arbejdet. Også god dialog med folkene fra Gottlieb.

  Anders Borup Christensen, 2700 Brønshøj

  Soignering af have

  Flot arbejde i min mors have. God soignering af haven med respekt for de planter, som er der. Flot beskæring, uden at det blev for meget. God dialog med gartner. Positiv indstilling til opgaven i en gammel have.

  Regitze Voss, 2791 Dragør

  Repareret læg på kloakrør

  Hurtig, effektivt og behageligt. Mine varmeste anbefalinger.

  Rune Munch Bjerril, 4500 Nykøbing Sjælland

  Anmeld Håndværker