Snerydning og saltning

Få hjælp til vinterens snerydning og saltning: Lad anlægsgartner Gottlieb stå for, at de befærdede arealer til og fra bygningerne altid er farbare og sikre at færdes på i vintertiden.
Husk at I som virksomhed eller offentlig institution har ansvaret for, at adgangsveje til bygningerne er ryddede og sikre at færdes på om vinteren.

Vi har mange års erfaring med snerydning og saltning hos anlægsgartner Gottlieb, og vi ved, det hele bliver lidt nemmere for dig som kunde, når vi hjælper.
Vi tilbyder en aftale om vinterservice, der passer præcis til jeres behov og ønsker. Få derfor en fast vinteraftale og vær klar til vinterens frost og sne.

Vidste du, at det er lovpligtigt at rydde gangbare arealer, der er tilknyttet ens ejendom? Ovenikøbet inden kl. 7 på hverdage og inden kl. 9 i weekenden. Mange har svært ved at nå dette, og en løsning kan være, at anlægsgartner Gottlieb hjælper med snerydning og saltning af stier, fortove og veje.

Fordele ved en aftale om snerydning og saltning
Når du har en fast vinterserviceaftale med os, er du altid sikret, at der er ryddet og saltet forsvarligt på arealerne. Du slipper for at skulle bekymre dig om vejrudsigten – og om du får ryddet sneen væk og saltet i rette tid.

Husk at sikkerheden er jeres ansvar. Mange er ikke klar over, at de som hus- og grundejere er forpligtet til at rydde sne og sikre mod glat føre.
Det er altså jeres ansvar, at andre kan færdes sikkert i vintertiden på de fortove og veje, der hører til jeres bygninger. Derfor skal I både rydde sne og salte. For at være sikre på at leve op til ansvaret, er det en god ide at have en fast aftale og lade professionelle stå for jeres vinterservice.

 • Snerydning københavn & roskilde

Med anlægsgartner Gottlieb på opgaven har du en pålidelig samarbejdspartner. Vi har mange års erfaring i at køre vinterservice for private husstande, virksomheder, boligforeninger, kommuner og andre offentlige institutioner.

Når I har en aftale med os, sørger vi for, at jeres udendørsområder er ryddede og til at færdes på, når vintervejret sætter ind.

Snerydning for erhverv

Vi tilbyder at rydde sne og efterfølgende at salte befærdede arealer for erhverv. Når vi salter, forhindrer vi, at de ryddede områder bliver glatte igen.
Kontakt os og hør, hvordan I får et tilbud på en erhvervsaftale om vinterservice, der passer til netop jeres behov. Vi har både materiel og mandskab til at udføre vinterservice professionelt. Anlægsgartner Gottlieb kører vinterservice på hele Sjælland. Bestil allerede i dag og lad os stå for opgaven.

Hvad omfatter en erhvervsaftale med snerydning og saltning?

En erhvervsaftale med anlægsgartner Gottlieb giver jer en stabil og god service på: Snerydning og saltning af de befærdede arealer, som I ønsker, at vi skal lave vinterservice på, f.eks. veje, parkeringspladser, indgangspartier, fortove, cykelstier og andre køre- og gangarealer.
Vi overvåger vejrsituationen og udfører den aftalte service om snerydning og saltning, når vejret kræver det.

 • Snerydning københavn & roskilde

Tilbud på en aftale om snerydning og saltning

Kontakt anlægsgartner Gottlieb og få en aftale i god tid, inden vinteren sætter ind med sne, slud og glatføre. Hos os er du sikret konkurrencedygtige priser. Få et uforpligtende tilbud på hjælp til snerydning og saltning. Vi sammensætter gerne en erhvervsaftale, der er tilpasset jeres behov for vinterservice. Så er I sikret en effektiv løsning på de vinterproblemer, som vejret skaber for trafiksikkerheden og adgangsvejene til bygningerne.

Med en fast aftale kan I trygt lægge ansvaret for jeres snerydning og saltning i vores hænder. Anlægsgartner Gottliebs erfarne medarbejdere udfører vinterservice af høj standard.
Vi sætter sikkerhed og kundetilfredshed højt. Derfor kan du trygt overlade ansvaret for jeres vinterservice til anlægsgartner Gottlieb, vi leverer altid en service i top til aftalt tid og pris.
Vi tilbyder snerydning for erhverv på hele Sjælland. Bestil online eller ring til os.

Niels L. Jensen
Niels L. Jensen
Driftsleder, vinterservice

Sjælland

Vi dækker København og Sjælland – Uanset hvor stor eller lille opgave, vi skal løse for jer, lægger vi vægt på at gøre det, så det leverede arbejde lever op til og helst overgår jeres forventninger.

+45 46 41 44 42

Få et uforpligtende tilbud på snerydning

  Har du brug for en anlægsgartner eller har du andre opgaver, der skal udføres i jeres udendørsmiljø? Så kontakt Anlægsgartner Gottlieb på telefon 46 41 44 42 eller pr. mail på nj@gartnergottlieb.dk. Så kan vi tage en indledende dialog om jeres opgave.

  Kundeudtalelser

  Tak for fint arbejde

  Kære Mikael,

  Jeg håber denne besked finder dig vel.

  Må jeg takke dig og dine kolleger, som har anlagt nyt bed og genoprettet et gammelt samt etableret ca. 60m cortenkanter. Arbejdet blev udført på det planlagte tidspunkt, der var ingen slinger i valsen, intet sygefravær eller forsinkelser, og hver dag var haven ryddet pænt op og stod uden byggerod. Projektet var godt planlagt, og jeg er meget glad for resultatet. Utrolig sirligt at hverken plæneklipper-kreds eller ledninger til porten tog skade under arbejdet.

  Et stort kompliment til Frederik, William og Bo, som udførte størstedelen af arbejdet i haven. De var på alle måder tålmodige, hjælpsomme og engagerede, et virkelig professionelt team.

  Yasmin, Skodsborg

  Rodfræsning

  Venlig betjening, effektivt udført.

  Tine Kjeldsen, 4050 Skibby

  Rådgivning af have

  Virkelig søde og hjælpsomme. Vi skal allerede have besøg af dem igen om en måned. Vi var meget tilfredse.

  Line Thomsen, 2300 København S

  Rep af kloak

  Havde fået rotter i huset/ positiv røgtest forsikringen henviste til jer. Høflig medarbejder, 100% tilfreds.

  Rene Brian Bek, 4470 Svebølle

  Fældning af træer

  Meget effektiv. Når de var færdige det ene sted fortsatte de umiddelbart med den næste opgave.

  Kongshøjgård, Hans Kurt Sørensen, 3600

  Beskæring af buske og træer

  God kommunikation, vil benytte dem igen.

  Arendse Stensgaard, 4000 Roskilde

  Fældet træer i haven

  Super professionelle folk. Var hurtige og effektive i træfældningen og alt var ryddet op om eftermiddagen, så der var intet spor af arbejdet. Også god dialog med folkene fra Gottlieb.

  Anders Borup Christensen, 2700 Brønshøj

  Soignering af have

  Flot arbejde i min mors have. God soignering af haven med respekt for de planter, som er der. Flot beskæring, uden at det blev for meget. God dialog med gartner. Positiv indstilling til opgaven i en gammel have.

  Regitze Voss, 2791 Dragør

  Repareret læg på kloakrør

  Hurtig, effektivt og behageligt. Mine varmeste anbefalinger.

  Rune Munch Bjerril, 4500 Nykøbing Sjælland

  Anmeld Håndværker